Kolik stojí webové stránky

kolik-stoji-webove-stranky

Průměrná cena tvorby webových stránek se pohybuje cca mezi 10 000,- až 200 000,- a to záleží na tom, kdo Vám webové stránky dělá, nebo jaké funkce mají mít. Samozřejmě existují firmy, které udělají stránky levněji, ale tato cena poté vypovídá o kvalitě webu.

Myslete na to, že webové stránky jsou digitální vizitka Vaší firmy. Až 40 % uživatelů přestane procházet web, pokud jim přijde chaotický nebo neatraktivní. Je potřeba si uvědomit, že od webu čekáte to, že Vám porostou tržby.

KOHO SI VYBRAT
Online platformy
  • Existují platformy jako je webnode nebo wix, kde si web vytvoříte sami skrze šablony, ale budete platit měsíční taxu v hodnotě pár 100,-. Toto řešení se hodí maximálně na nějaké vizitky, ale nikdy nedocílíte 100% úspěchu. Web nikdy nebude tak kvalitní, jako když Vám jej dělá člověk co umí grafický design a SEO
Freelancer neboli živnostník na volné noze
  • Jedná se o vývojáře, kteří už vědí co mají dělat, už mají nějaké pojetí o SEO a jsou schopni Vám vytvořit průměrný web řádově za pár 1 000,-. Kvalita webu nebude nijak vysoká, ale když natrefíte na dobrého freelancera, Tak ten je Vám schopný vytvořit v celku kvalitní a líbivý web.
Agentura
  • Profi agentura má k tvorbě webu specifický přístup, jako třeba my. Časté schůzky, na kterých probíráme vývoj, Individuální přístup ke každému klientovi, kvalitní následný servis, takže se nemusíte bát, že web bude časem ztrácet na výkonu.
  • Stránka bude kvalitně technicky zpracovaná, rychle se bude načítat, bude mít kvalitní SEO a líbivý design. Cenově už se pohybujeme řádově v několika 10 000,- a podle rozsahu a funkčnosti webu klidně i přes 100 000,-.

Nejprve si musíte ujasnit, jaký web chcete, co od něj očekáváte a jaký na něj máte rozpočet. kvalitní firma Vám udělá cenovou nabídku a designový návrh zcela zdarma, vše Vám vysvětlí a vy se poté rozhodnete, jestli chcete služby využít či nikoliv.

Na závěr nenechte se zlákat příliš nízkou cenou, ale zároveň zbytečně nevyhazujte peníze za předražené weby, které Vám sice vydělají ale budou Vás stát neskutečné peníze. Jde tady o balanc mezi cenou a kvalitou a to vy sami musíte nejlépe vědět co chcete.

Potřebujete s tvorbou webu pomoci nebo hledáte firmu, která se o vše postará? Koukněte na naše webové stránky a nezávazně nás kontaktujte. Rádi Vám poradíme, pomůžeme, popřípadě vytvoříme řešení pro Vaši firmu na míru.

TVORBA WEBOVÝCH STRÁNEK

VÍCE INFORMACÍ

E-mail

rbmarketing@email.cz

Marek Rychtar

+420 722 944 374

Dominik Boháč

+420 732 223 056

Napsat komentář